Brillen dragen

Tegenwoordig is brillen dragen zowel als modeaccessoire, maar ook als noodzaak volop in opmars. Er zijn nu zoveel monturen en mogelijkheden dat het maken van een keuze van een bril met een montuur dat bij u past prima te realiseren is. Het onderstrepen van een persoonlijkheid of een gewenste uitstraling is voor zowel kinderen als mannen en vrouwen is nu goed mogelijk. Bij Optiek Boulis spelen wij hier op in door een ruime keuze monturen en brillen aan te bieden, zodat er voor iedereen een ruime keuze is. Uiteraard houden wij, samen met u, rekening met een aantal mogelijkheden. Wat ons betreft is brillen dragen vooral leuk en moet u zich er goed bij voelen.

Wij hebben een groot assortiment brillen voor u in de winkel, waar de modellen, net als de seizoenen en de mode regelmatig wisselen.

Brillen dragen

Welke bril past bij u?

Neemt u van ons aan dat wij u helpen met het vinden van de perfecte bril voor uw gezicht. Tenslotte hebben wij al vele jaren ervaring en hebben al duizenden klanten geholpen bij de zoektocht. Er zijn wel een aantal zaken waar wij rekening mee houden, zodat wij u snel kunnen helpen. Denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Welke brilvorm past bij u?
  Hoekige en rechte brillen zijn namelijk zeer geschikt voor ronde gezichten. Maar een bril zonder montuur is ook een veel gekozen bril, die een mooie uitstraling heeft.
 • Naar wat voor soort bril bent u op zoek?
  In onze optiek zijn veel verschillende brillen en monturen voor zowel lezen als ver-kijken voorradig. Maar ook op ons assortiment zonnebrillen zijn wij trots vanwege de diversiteit aan modellen.
 • Welke kleur montuur past bij u?
  Een zwart montuur wordt ook wel “the little black dress” genoemd, eigenlijk kun je niet zonder zo’n model. Hiervan hebben wij dan ook diverse modellen. Waar een rood montuur voor de ene persoon een statement kan zijn, houdt de ander het bij aarde kleuren.
 • Naar welk merk bent u op zoek?
  Misschien bent u op zoek naar een bepaald merk bril. De merken die wij verkopen vindt u hier. Wist u dat Optiek Boulis ook een eigen merk heeft voor monturen, Sam Boulis stelt deze lijn persoonlijk en met heel veel liefde samen.
computerbrillen

Computerbrillen of beeldschermbrillen

Werkt u regelmatig langer dan 2 uur werk achter uw computer? Een computerbril is dan de beste oplossing voor het werk op kantoor om uw ogen te beschermen tegen het blauwe licht. Vaak betaalt de werkgever computerbrillen zelfs terug. Met een computer leesbril knijpt u minder met uw ogen te knijpen achter het scherm. Vermoeide ogen tijdens het werk…

Meer lezen
leesbrillen

Leesbrillen

Een bril draag je om beter te kunnen zien, maar nog leuker is als je er door een goed passende bril er ook nog eens leuker uit komt te zien! Bij Optiek Boulis vind je een groot en gevarieerd assortiment leesbrillen in eenvoudige, mooie en aparte designs van hoge kwaliteit en in verschillende kleuren. Wij…

Meer lezen
zonnebrillen

Zonnebrillen

Als het aankomt op het kiezen een zonnebril zit er eigenlijk maar één ding op! Kom naar onze optiek en pas de modellen waar jij je goed bij voelt. Ons assortiment bestaat uit zowel klassiekers als trendy zonnebrillen waar je de blits mee maakt. Wij hebben brillen voor heren, maar ook voor dames en van…

Meer lezen
kinderbrillen

Kinderbrillen

Statistisch gezien heeft één op vijf kinderen een bril nodig. In de eerste instantie zul je denken dat zowel de kleur als het “coole” montuur de belangrijkste zaken zijn bij het uitzoeken van kinderbrillen. het staat buiten kijf dat het belangrijk is dat een kind positief is over het dragen van een bril. Toch zijn…

Meer lezen