leesbrillen

Een bril draag je om beter te kunnen zien, maar nog leuker is als je er door een goed passende bril er ook nog eens leuker uit komt te zien!
Bij Optiek Boulis vind je een groot en gevarieerd assortiment leesbrillen in eenvoudige, mooie en aparte designs van hoge kwaliteit en in verschillende kleuren. Wij hebben een groot assortiment voor zowel dames als heren, waar veel leesbrillen prima door dames of heren gedragen kunnen worden. Onze materialen zijn altijd zorgvuldig geselecteerd, zodat wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Of je nu kiest voor om acetaat, rubber of bijvoorbeeld een metalen montuur.

Glazen voor leesbrillen

Onze jarenlange ervaring binnen de optische industrie heeft ons de inzichten opgeleverd om ons assortiment zo breed mogelijk te maken. Wij helpen jou om het perfecte paar te vinden dat bij jouw stijl en gezichtsvorm past.
Onze leesbrillen zijn verkrijgbaar in sterktes variërend van +1 tot en met +6. Heb je links en rechts verschillende sterktes nodig? Iedereen heeft verschillende ogen, dus wij zorgen ervoor dat de glazen zijn afgestemd op de ogen. Uiteraard zijn onze glazen gemaakt van hoogwaardig, gehard en lichtgewicht glas. Hierdoor kan jouw leesbril de onvermijdelijke alledaagse krassen doorstaan. We zo prettig denken wij!

Het menu of de telefoon niet kunnen lezen

Herkenbaar? Eerlijk is eerlijk! Hoe ouder je word, hoe inspannender het is om je telefoon te lezen, laat staan een menukaart bij romantisch kaarslicht. Onderdeel van het verouderingsproces is Presbyopie. Hierdoor verhardt de ooglens, waardoor het licht jouw oog anders binnenkomt, hierdoor krijg je minder zicht bij het bekijken van zaken die dichtbij staan, zoals een telefoon. In de eerste instantie volstaat het verder weg houden van de telefoon, totdat ook dit niet meer werkt. Naarmate wij ouder worden, worden onze lenzen geleidelijk troebel en verliezen ze hun vermogen om nauwkeurig van vorm te veranderen. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat onze zicht wazig wordt en er dus een leesbril nodig is.

Leesbril is de oplossing

het klinkt misschien ernstig, maar gelukkig is de oplossing gemakkelijk. Leesbrillen helpen je gezichtsvermogen om het dagelijkse leven weer helder te zien. Er gaat waarschijnlijk een wereld voor je open! Laat wel je ogen altijd goed meten en niet onbelangrijk, kies voor een leesbril die stijlvol is en bij je past.

Welke leesbril past bij mijn gezicht

Nadat wij een meting voor je hebben gedaan begint het allerleukste gedeelte! Het kiezen van het ontwerp en de kleur. Misschien heb je zelf wel al een idee of laat je je liever volledig adviseren door onze specialisten. Er is keuze genoeg. Wij geven je natuurlijk een advies over welke vorm en kleur het beste bij jouw gezichtsvorm past.