Multifocale brillenglazen

Multifocale brillenglazen zorgen voor een gemakkelijk, comfortabel en helder zicht van dichtbij tot veraf in één brillenglas. Zonder dat er sprake is van verspringing of overgang in het beeld. Met een bril met multifocale glazen kijk je dus perfect op zowel leesafstand, tussenafstand als ook op verre afstand. Vervaardiging vereist niet alleen veel kennis en een groot aantal optische berekeningen, maar ook de exacte persoonlijke parameters van de drager.

Persoonlijke meting

De algemene regel: hoe meer het ontwerp van een multifocaal brillenglas rekening houdt met de persoonlijke parameters van de drager, des te comfortabeler en meer ontspannen het zicht – bovendien went u sneller. Belangrijk is dan ook dat u de een goede en exacte oogmeting laat doen, zodat u met veel plezier uw multifocale bril draagt.

Advies over multifocale glazen

Laat ons u informeren over de mogelijkheden van moderne, multifocale brillenglazen. Draagt u liever lenzen? Ook multifocale lenzen zijn bij ons verkrijgbaar en hebben exact dezelfde voordelen.

Wanneer een multifocale bril?

Als brildrager (of lenzendrager) kent u ongetwijfeld het vervelende gevoel wanneer je in de auto rijdt en de GPS moet aflezen. De verre afstand lukt perfect. U kunt het verkeer goed inschatten en rijdt moeiteloos, tot u even de GPS moet aflezen. Tijd om even snel te wisselen van bril is er niet. Een multifocale bril kan hier redding brengen.

Gepersonaliseerde multifocale glazen

Wilt u ook het maximale uit uw multifocale glazen halen? Een bril van A tot Z op uw maat gemaakt? Voor gepersonaliseerde multifocale glazen meten wij de vertexafstand, de inclinatiehoek en alle nodige parameters van uw ogen. Alle waarden, samen met de dioptrie geven we door aan de fabrikant. Afwijking tussen links en rechts? Geen probleem! Een volledig op maat gemaakte multifocale bril is het resultaat.