Oogmeting op anderhalve meter

Boulis Optiek is volledig ingericht op de nieuwe anderhalve meter samenleving. Daardoor kunnen wij u ook met trots mededelen dat een oogmeting op anderhalve meter voor ons geen enkel probleem is. Vroeger moest de opticien de instellingen van de phoropter steeds handmatig aanpassen, waar wij dit nu op gepaste afstand doen.

De nieuwste apparatuur voor een oogmeting op anderhalve meter

Doordat wij de nieuwste apparatuur gebruiken zijn wij in staat op niet alleen de afstand te bewaren, maar ook ongelofelijk precies te kunnen meten. Via een laptop wordt de digitale apparatuur aangestuurd waardoor er niet meer naast de klant plaats wordt genomen. Ook staat er een scherm tussen de de klant en de opticien. Daar worden wij blij van en dat is voor onze klanten de beste service die wij maar kunnen geven! Ook het comfort van de nieuwste apparatuur is enorm verbeterd, de ergonomische vorm is gewoonweg prettiger voor onze klanten.

Veilig en klantvriendelijk

In lijn met de maatregelen van het RIVM is de optiek ingericht met voldoende desinfectie mogelijkheden. Zo worden uiteraard alle monturen na het passen gedesinfecteerd en kunnen wij overal in de winkel voldoende afstand houden.

Persoonlijke benadering

De kracht van Boulis Optiek is de persoonlijke benadering die wij met veel liefde in stand houden. Het gesprek over de noodzaak van een bril of lenzen, de werk en de thuis- situatie zijn van wezenlijk belang voor het maken van de juiste keuze. Iedere klant is anders en heeft andere eisen en verwachtingen aan een bril. Juist doordat wij het gesprek aangaan, kunnen wij goed helpen.

Een passende bril voor iedere klant

Onze specialiteiten zijn ons vakmanschap, onze service en de onderscheidende monturencollectie. Wij vinden voor iedere klant een bril die past bij zijn of haar uitstraling. Een bril zorgt immers voor een beter gezichtsvermogen, maar moet ook gewoon leuk staan. Dat blijft altijd zoals het is.