Werkwijze naar het beste zicht

Om jouw ogen het beste te leren kennen moeten wij jou diep in de ogen kijken. Dat doen wij door ogen nauwkeurig door te lichten. Grondig en met zeer professionele apparatuur waarmee wij ieder detail, ronding en lichtinval kunnen meten. Door onze werkwijze met geavanceerde apparatuur brengt dit zichtafwijkingen aan het licht tot wel twee cijfers achter de komma. Met deze getallen worden kwalitatief hoge glazen gemaakt voor alle mogelijke monturen. Doordat wij precieze metingen kunnen doorgeven, worden glazen met diezelfde precisie geslepen.

Doordat onze apparatuur zo geavanceerd is kunnen wij rustig stellen dat wij uniek zijn met metingen in de regio. Daarmee gaan wij een stap verder dan andere opticiens en bent u verzekerd van het beste zicht. Wij houden niet van half werk en analyseren alles wat met jouw ogen te maken heeft. Denk daarbij onder andere aan:

Boulis-optiek-onze-werkwijze
  • Gezichtanalyse
  • Kleuranalyse
  • Kijkanalyse
  • Ooggezondheid check

Een glaucoom (teveel druk op je oog) of macula degeneratie (slijtage aan jouw netvlies) detecteren wij door de oogscreening in een vroeg stadium, waardoor je hier jarenlang rekening mee kunt houden en goed voor je ogen kunt zorgen.

Oogmetingen: professioneel, compleet en nauwkeurig

Oogmetingen: professioneel, compleet en nauwkeurig

Een nauwkeurige, complete en bovendien professionele oogmeting is de basis voor een bril met glazen op maat of contactlenzen. Bij Optiek Boulis worden de oogmetingen door gediplomeerde opticiens uitgevoerd.

Maak een afspraak met één van onze opticiens

Maak een afspraak