Boulis Optiek Nieuw-Vennep

Boulis Optiek Nieuw-Vennep

 

Een vertrouwd gezicht is terug in Nieuw-Vennep! En wel met de hele nieuwe, strak ingerichte en hypermoderne Boulis Optiek Nieuw-Vennep in winkelcentrum de Symfonie op nummer 39. De optiek is net om de hoek bij de Bruna en is op 23 oktober geopend.

Sam Boulis en Bashar Jubo

Sam Boulis is samen met zijn collega opticien Bashar Jubo op 23 oktober officieel open gegaan met een uitgebreid assortiment aan monturen van verschillende moderne merken. Zo heeft Sam Boulis ook zijn eigen merk, niet verwonderlijk dat de dit merk ook Boulis heet. Alle monturen zijn door Sam zelf uitgezocht in Italië bij kleine en unieke leveranciers. Sam heeft duidelijk een goed oog voor detail en vakmanschap. Voor ieder gezicht een passend en uniek montuur. Met de wetenschap dat jij de enige bent die met het door jou uitgekozen montuur de show steelt.

Mooie en bijzondere merken

Bijzonder is ook het opkomende merk Zeal, deze monturen zijn gemaakt van van blad en afval plastic uit de zee en daardoor echt duurzaam. Ook merken als Lindberg, Tom Ford en RayBan behoren uiteraard tot het assortiment. Alle merken die verkrijgbaar zijn vindt u op de merkenpagina.

De drie pijlers van Boulis Optiek Nieuw-Vennep

Ogen, het beste zicht en een mooie uitstraling zijn de drie pijlers waarop Optiek Boulis is gebaseerd. Met de state-of-the-art apparatuur kunnen de kleinste verschillen waargenomen worden, waardoor altijd het beste zicht is gegarandeerd. Uiteraard is de nieuwe optiek ingericht op de anderhalve meter maatschappij en is een afspraak maken gewenst. Afspraken maken kan ook online via de afspraak maken.